Mediterrane koude schotel

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 20-30 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Was de aardappelen en
kook ze in de schil gaar. Giet
ze af en laat afkoelen.

Maak een sausje door de
cr?me
fra?che te mengen
met het citroensap en de rasp.
Voeg de aardappels, ui,
driekwart van de peterselie
en driekwart van de tuinkers
toe en meng dit goed door.

Verdeel de salade over 4
borden. Snijd de gerookte
kipfilet in plakken en verdeel
deze samen met de uitgebakken spekjes over de salade.

Garneer met de rest van de
peterselie, tuinkers, radijs en
kappertjes.

Ingrediënten

500 g gerookte kipfilet
2 eetlepels uitgebakken spekjes
1 kilo krielaardappelen
60 ml cr?me fra?che
1 rode ui, in dunne ringen
8 radijsjes, in plakjes
Bosje peterselie
1 bakje tuinkers
4 eetlepels kappertjes
1 citroen, sap en geraspte schil