Nacho

  • 4 personen
  • Tussendoortje
  • 20-30 minuten
  • Nederlands
Aan de slag

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook. Voeg dan het gehakt toe en kruid het met zout, peper, paprikapoeder en cayennepeper en bak het kort mee. Voeg de tomatenblokjes, de rode bonen en de maïs toe en laat dit rustig sudderen.

Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de chips in een ovenschaal. Schep het gehaktmengsel erop en bestrooi dit met geraspte cheddar. Bak het geheel 10 à 15 min in de oven, tot de kaas gesmolten is. Bestrooi met wat peterselie.

Lekker met een van de (dip)sauzen van de Keurslager

Bron: Proef 2019

Ingrediënten

- 400 g half-om-halfgehakt
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- 2 theelepels paprikapoeder
- 2 theelepels cayennepeper
- 425 g tomatenblokjes
- 160 g rode kidneybonen,
- 150 g maïskorrels
- 300 g tortillachips (naturel)
- 100 g cheddar, geraspt
- Verse peterselie
- Peper en zout