Roerei met gekonfijte eendenbout en een briochebroodje

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Roer de eieren met de room, peterselie en een in ringetjes gesneden stengel lente-ui door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

Bak de eiermassa aan in een hete pan met een klontje margarine.

Voeg dan het eendenvlees toe en blijf roeren tot er een mooi, goudgeel roerei is ontstaan. Strooi de in ringetjes gesneden lente-ui over het roerei en rol het ei op.

Serveer het ei met een briochebroodje.

Bron: Proef 3 2012

Ingrediënten

Vlees van 2 geplukte gekonfijte eendenpoten
?4 eieren
?0,5 dl ongezoete slagroom
?1 klontje margarine
?Half bosje gehakte peterselie
?2 stengels lente?ui
?4 briochebroodjes