Roergebakken fricandeau met pindas en limoen

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Vermeng de fricandeaureepjes met de rest van de ingredi?nten, behalve de verse koriander en bosui, in een schaal en laat een uurtje afgedekt in de koelkast marineren. Verwarm de wok en roerbak het vlees in drie porties op hoog vuur. Schep als al het vlees gebakken is weer alles door elkaar, schep de koriander en bosui erdoor en warm nog even door. Lekker met rijst of noedels.

Bron: Koken met de Keurslager nr 09-2007

Ingrediënten

600 g fricandeau, in dunne repen
2 tenen knoflook, geperst
1 cm verse gember geraspt
1 tl korianderpoeder
1/2 rode pper, gesnipperd
rasp en sap van 1/2 limoen
zout
3 el olie
100 g ongezouten pinda's
1 handje koriander, gehakt
4 bosuitjes, in ringetjes