Rolletjes van biefstuk met olijvenspread

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hapjes
  • 0-20 minuten
  • Feesten
Aan de slag

Bereidingswijze

Beleg de biefstukjes met een stukje plasticfolie en sla er een paar keer met de platte kant van een mes of de achterkant van de koekenpan op. De biefstukjes moeten ongeveer een halve cm dik zijn. Beleg ze met twee blaadjes basilicum. Smeer er een lepel olijventapenade op en rol de biefstukjes op. Zet ze vast met een stukje touw of prikker. bestooi ze met een beetje zout en peper. Verwarm de olie en bak de rolletjes om en om in 2 minuten bruin. Serveer warm.

Bron: Koken met de Keurslager nr 10-2007

Ingrediënten

200 g stukjes biefstuk
8 blaadjes basilicum
4 el kant-en-klare olijventapenade met zongedroogde tomaten
zout en versgemalen peper
1 el olijfolie

Keukengerei

stukje rolladetouw of cocktailprikkers