Rolletjes van kalfsfricandeau met veldsla en framboosjes

  • 4 personen
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Meng de bietjes en de appel met de mayonaise en breng deze salade op smaak met peper en zout. Leg de plakjes kalfsfricandeau dakpansgewijs over elkaar en leg er een streep salade in. Rol de fricandeau strak op en leg de rolletjes een uurtje koud. Snijd ze daarna in mooie tonnetjes.

Maak de veldsla aan met wat frambozendressing. Leg de tonnetjes mooi op een bord en leg de sla erbij. Garneer met de framboosjes en wat dressing.

Bron: Proef...nr. 5 2010

Ingrediënten

250 gram ros? gebraden kalfsfricandeau (gesneden; u kunt dit ook vervangen door kalfrollade)
2 gekookte bietjes (in kleine blokjes)
2 eetlepels mayonaise
1 zakje veldsla
1 elstar-appeltje (in kleine blokjes)
1 bakje framboosjes
3 eetlepels frambozendressing (kant-en-klaar uit flesje)