Runderrolletjes met Gandaham

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Vraag uw Keurslager om de steaks plat te slaan. Bestrooi ze rondom met weinig zout en peper. Leg de plakken ham op het werkblad en leg er een plak kaas op. Leg hierop de steaks. Rol de steaks op zodat de ham aan de buitenkant zit. Steek de rolletjes vast met een cocktailprikker. Verwarm de olie en boter met de salie en bak de rolletjes om en om in circa 8 minuten bruin. Serveer met de kruidige olie en bijvoorbeeld pasta.

Bron: KmdK, 05-2008

Ingrediënten

4 runder minute steaks
4 plakken Gandaham, iets dikker gesneden
zout en versgemalen peper
4 plakjes jong belegen kaas
8 blaadjes salie
1 el olijfolie
1 el boter

Keukengerei

Koekenpan Cocktailprikkers