Salade met griglia en kerstomaatjes

  • 6 personen
  • Zeer makkelijk
  • Voorgerecht
  • 0-20 minuten
  • Italiaans
  • Kerst
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de ham in de breedte in reepjes van circa 1 cm breed. Halveer de kerstomaatjes.

Stap 2
Verdeel de sla over een platte schaal of over de borden. Schep de ham in het midden van de schaal of verdeel over het midden van de borden. Schep de dressing over de sla. Garneer met de halve kerstomaatjes.

Bron: Koken met de Keurslager, 2002, jaargang 16, nr. 10

Ingrediënten

250 gram griglia (Italiaanse gekookte en gekruide ham), niet te dun gesneden
ca. 15 kerstomaatjes
1 zak gemengde frisee sla (circa 150 gram)
6 eetl. Italiaanse sladressing

Keukengerei

Schaal