Salade met kalfsrollade en avocado en mango

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Bijgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de rollade in reepjes. Pluk de ijsbergsla in grove stukken en leg ze op een grote platte schaal. Verdeel de rolladereepjes, avocado en mangostukjes erover. Bestrooi met de bieslook en maal wat verse peper over de salade.

Stap 2
Vermeng alle ingredi?nten voor de dressing in een schoon jampotje en schud krachtig tot een homogene saus. Breng op smaak met peper en zout en giet wat van de dressing over de salade. Zet de rest van de dressing in een kom apart op tafel.

Bron: Koken met de Keurslager, 2006, jaargang 20, nr. 5

Ingrediënten

150 g dik gesneden kalfsrollade
1 kleine krop biologische ijsbergsla, gewassen en gedroogd
1 avocado, in parten
1/2 mango, in kleine blokjes
2 el bieslook, gesnipperd
Voor de dressing:

sap van 1 limoen
1 tl scherpe mosterd
1 tl honing
2 el olijfolie
2 el walnotenolie
zout en peper

Keukengerei

Platte schaal Potje met deksel