Salade met rosbiefrolletjes

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Bijgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten voor de dressing (behalve de kappertjes) met een staaf? mixer.

Mengdedressinggeleidelijkdoordesla (teveeldressingineensmaaktdeslate zwaar). Het kan zijn dat u dressing over? houdt. Verdeel de sla over vier borden.

Leg de lapjes rosbief op een snijplank en besmeer ze met roompate;. Beleg met een plukje rucola, rol de plakjes op en snijd ze diagonaal doormidden.

Verdeel de rest van de sla over 4 borden en zet per bord 3 rolletjes rosbief rechtop in de sla

Strooi er de pistachenootjes overheen. 6. Wat over is aan dressing over het opgemaakte bord sprenkelen.

Ingrediënten

?12 plakjes rosbief, iets dikker gesneden
?100 g roompate
?75g rucola ?
1 zak gemengdesla

voor de dressing
?50 ml olijfolie
?2 theelepels mosterd
?Provencaalse kruiden
?1 eigeel
?30 ml witte?wijnazijn
?30 ml room
?2 eetlepels gembersiroop of honing
?halve eetlepel kappertjes ?
40 g ongezouten pistachenootjes