Ontvlies de vruchten en haal de partjes los van de sinaasappel en de witte en rode grapefruit.
Blancheer de boontjes enkele minuten in kokend water en spoel ze af onder de kraan.
Meng de boontjes met het citrusfruit, de olijfolie en de azijn en breng dit op smaak met zout en peper.
Bak de kipblokjes op hoog vuur in een koekenpan goudbruin aan totdat ze gaar maar niet droog zijn.
Doe de salade in een kom of bord, met wat rucola. Leg de blokjes lauwwarme kip erop.
Meng voor de mosterdmayonaise alle ingredienten door elkaar, en drapeer deze om de salade en kip heen.
2 kipfilets, in blokjes
350 g boontjes
schoongemaakt
1 rode grapefruit
1 zakje rucola
1 sinaasappel
1 witte grapefruit
12 eetlepels olijfolie
4 eetlepels azijn
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel grove mosterd
1 eetlepel creme fraiche