Schnitzel met paddestoelen en salie

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de helft van de boter in een grote koekenpan en bak hierin de schnitzels om en om bruin en krokant. Haal het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie.

Stap 2
Verwarm de rest van de boter in het braadvet en fruit de sjalot en salie, voeg de paddestoelen toe en bak op hoog vuur kort aan. Bestrooi met zout en peper. Snijd de schnitzel in repen en verdeel die over vier borden. Maak een topping van de paddestoelen. Lekker met romige spaghetti.

Bron: Koken met de Keurslager, 2005, jaargang 19, nr. 3

Ingrediënten

4 gepaneerde schnitzels
50 g boter of vloeibare boter
2 sjalotten, gesnipperd
4 blaadjes salie, gesnipperd
200 g gemengde paddestoelen, in stukken
zout en peper

Keukengerei

Koekenpan