Shoarma panini

  • 4 personen
  • Makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor zoals op de verpakking
van de panini?s staat. Meng de
shoarmakruiden
door de reepjes vlees.

Verwarm de olijfolie in een koekenpan
en fruit de ui glazig. Voeg het vlees toe en
bak dit rondom bruin en gaar.

Meng de piccalilly met de tomatenketchup.

Bak de panini?s volgens de beschrijving op
de verpakking. Snijd ze open en beleg de
onderkant
met het vleesmengsel. Leg daarbovenop
een plak kaas en plaats de broodjes
in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Leg de bovenkant van de panini op het
broodje en serveer deze met de salsa.

Ingrediënten

250 g hamlappen, in reepjes
1 eetlepel shoarma-kruidenmix
1 rode ui, gesnipperd
3 eetlepels olijfolie
4 plakken licht belegen kaas
4 afbakpanini?s
1 eetlepel piccalilly
3 eetlepels tomatenketchup