Snelle Steak Sandwich

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 20-30 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Snijd de uien in dunne halve ringen.

Bestrijk de sneden zuurdesembrood met een beetje
olie. Leg ze op een hete grillplaat en rooster ze een paar
minuten aan beide kanten. Bak de spinazie enkele
minuten in een pannetje om de blaadjes te laten slinken.

Bak de entrecote in een zeer hete pan met de rest
van de olie, ongeveer 2 minuten aan beide zijden. Breng
op smaak met zout en peper en laat het vlees even on
der aluminiumfolie rusten. Snijd het daarna in 8 plakjes.

Leg de spinazie op het brood, twee plakken entre?cote
en daarbovenop de uien met een grote eetlepel
mangochutney.

Ingrediënten

400 g entrecote
6 eetlepels olijfolie, plus extra voor het brood
2 rode uien
8 dikke sneden zuurdesembrood
150 g verse spinazie
4 eetlepels mangochutney