Taco’s met hamburger

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • 20-30 minuten
  • Kinderkeuken
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 200 graden. Meng
de uien, radijsjes, tomaat, komkommer en
azijn in een schaal en breng op smaak met
peper en zout. Verdeel het mengsel over de
tacoschelpen.

Verkruimel de hamburgers en meng deze
met de cajunkruiden. Verwarm een pan
met antiaanbaklaag. Doe de olie in de pan.
Bak het vlees 12 minuten en breng het op
smaak met peper en zout.

Verdeel het vlees over de tacoschelpen.
Verwarm de tacoschelpen kort in de oven
zodat ze lekker knapperig worden. Vul de
schelpen vervolgens verder met de radijs,
tomaat en komkommer.

Ingrediënten

2 runderhamburgers
2 uien, fijngesneden
100 g radijsjes, in dunne plakjes
1 grote tomaat,
in kleine blokjes
kwart komkommer, in kleine blokjes
1 eetlepel azijn
1 eetlepel cajunkruiden
1 eetlepel olijfolie
8 tacoschelpen