Tagliatelle met saucijzen en tomaatjes

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de vellen van de worst in en trek ze er af. Snijd het worstenvlees in stukjes. Verwarm de olie en fruit de sjalotten, knoflook en oregano of zacht vuur.
Stap 2
Voeg het worstenvlees toe en roerbak nog 2 minuten mee. Kook ondertussen de tagliatelle in ruim water met zout bijtgaar. Voeg de tomaatjes aan de worst toe. Laat nog 5 minuten meebakken. Breng op smaak met zout en peper en schep de basilicum en tagliatelle erdoor. Serveer met Parmezaanse kaas.

Bron: Koken met de Keurslager nr 07-2007

Ingrediënten

3 saucijzen, naturel gekruid
4 el olijfolie
2 sjalotten, gesnipperd
1 el gedroogde oregano
300 g tagliatelle
zout en versgemalen peper
250 g cherry (tros)tomaatjes, gehalveerd
handje basilicum
100 g vers geraspte Parmezaanse kaas

Keukengerei

rasp kookpan koekenpan