Thaise noedelsalade met runderreepjes, koriander en soja

  • 4 personen
  • Makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing en spoel ze af in koud water.

Meng de noedels met het pepertje, de koriander en de komkommer goed door elkaar. Besprenkel met arachideolie, sesamolie en de sojasaus. Breng eventueel op smaak met zout en peper en doe de salade in een kom of bord.

Bak de reepjes runderbiefstuk 1 minuut op hoog vuur in een wok. Strooi ze over de salade.

Besprenkel het geheel nogmaals met olie en sojasaus en garneer met de sesamzaadjes.

Bron: Proef 4 2011

Ingrediënten

1 pak glasnoedels
2 kogelbiefstukken, in reepjes
1 rode peper, in ringetjes
1 bos koriander, deels gesneden
1 komkommer, in reepjes
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel sesamolie
1 eetlepel arachideolie
een handje sesamzaadjes (naar smaak)