Tomatentorentjes

  • 0 personen
  • Vrij makkelijk
  • Tussendoortje
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Voorbereiden
Tomaten ontvellen, zaad en vocht verwijderen en het vruchtvlees in blokjes snijden. Olijfolie, zout, peper en balsamico-azijn door elkaar roeren en de stukjes tomaat er 30 minuten in marineren.
Bereiden
Worst in plakjes van 2 mm snijden. Op een plakje worst wat gemarineerde tomaat (zonder marinadevocht) en wat verkruimelde geitenkaas scheppen. Afdekken met een tweede plakje worst en garneren met ‘n blokje tomaat en sprietjes bieslook. De plakjes eventueel vastzetten met een prikker.

Ingrediënten

- stuk droge Italiaanse worst (circa 3 cm doorsnede van circa 250 gram)
- 2 tomaten
- 2 eetlepels (olijf)olie
- 1 eetlepel balsamico-azijn
- 25 g zachte geitenkaas
- enkele sprieten bieslook
- zout, peper
-