Truffelspaghetti met kalfsgehaktballetjes

  • 4 personen
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Doe het gehakt, de eieren, de verkrui- melde beschuit, ketchup, slagroom en wat peper en zout in een kom en meng dit goed door elkaar. Draai hier gehakt- balletjes van en bak deze aan in vloei- bare bakboter totdat ze goudbruin en gaar zijn.

Kook de spaghetti al dente (beetgaar) volgens de aanwijzingen op de verpak- king en giet deze af.

Doe in een ander pannetje de kippen- bouillon, truffelsalsa en het klontje boter en stoof hier de spaghetti nog een paar minuten in.

Schep de spaghetti in een diep bordje en leg daar de kalfsgehaktballetjes omheen. Garneer met de rucola en de geschaafde Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

750 g kalfsgehakt (ongekruid)
2 eieren
1 beschuit
1 eetlepel ketchup
1 mespuntje cayennepeper
2 eetlepels slagroom
1 pak spaghetti (500 g)
2 eet- lepels truffelsalsa
4 eetlepels vloeibare bakboter
25 g roomboter
3 eetlepels kippenbouillon
100 g Parmezaanse kaas (vers geschaafd)
1 zakje rucola sla

Keukengerei

Kom