Varkenshaas met een salade van mango en aardbei

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Smelt de boter in een koekenpan en bak de blokjes kophaas kort zodat ze rose blijven.

Verdeel de rucola over 4 borden en verdeel vervolgens de mango eroverheen. daarna de aardbeien en de munt. Bespren?kel ieder bordje met olijfolie en verdeel er als laatste de blokjes varkenshaas overheen.

Breng op smaak met zout en peper.

Bron: Proef 2 2013

Ingrediënten

500 g kophaas, in blokjes van 1 cm
?25 g bakboter
?1 rijpe mango, geschild, in stukjes
?250 g Hollandse aardbeien, gehalveerd
?Blaadjes van een half bosje munt, fijngesneden
75 g rucola
?4 eetlepels olijfolie