Wokschotel met kalkoenschnitzel, garnaaltjes en kokos

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Oosters
Aan de slag

Bereidingswijze

Breng water met zout aan de kook en blancheer de spitskoolreepjes een minuut. Spoel ze koud af en laat ze uitlekken. Verwarm de olie in een wok en roerbak de schnitzelreepjes op hoog vuur. Voeg de kool en kokos toe en roerbak 2 minuten mee.
Voeg de woksaus, garnaaltjes en bosuitoe en roerbak nog 2 minuten op zacht vuur. Lekker met rijst.

Bron: KmdK, 06-2008

Ingrediënten

500 g kalkoenschnitzel, in dunne reepjes
250 g spitskool, in dunne reepjes
2 el zonnebloemolie
4 el geraspte kokos
5 a 6 el sweet chili woksaus
100 g Noorse garnaaltjes
2 bosuitjes, in ringetjes

Keukengerei

Wok Kookpan Vergiet