Wraps met chipolataworstjes en rauwkost

  • 0 personen
  • Makkelijk
  • 0-20 minuten
  • Kinderkeuken
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de boter in de pan en bak de worstjes 5 tot 8 minuten
rondom bruin. Halveer ze en breng ze op smaak met zout
en peper. Roer de mayonaise los met de cr?me fra?che.

Bak de miniwraps volgens de beschrijving op de verpakking.
Besmeer de wraps met het mayonaisemengsel. Leg in het
midden wat van de sla, wortel en venkel en daarbovenop
de twee gehalveerde worstjes.

Rol de wrap op en bind er een servetje omheen.
Klaar voor de broodtrommel!

Ingrediënten

4 chipolataworstjes
4 miniwraps
10 g boter
Kwart krop ijsbergsla, in dunne reepjes
1 wortel, lange dunne reepjes gesneden
1 venkelknol, in zeer dunne reepjes
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels cr?me fra?che