Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Bavet

Wij kennen het als Halve maanstuk, maar om nou te zeggen dat die term erg bekend is onder de "gewone" consumenten.

€ 24,90

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.
Wij kennen het als Halve maanstuk, maar om nou te zeggen dat die term erg bekend is onder de "gewone" consumenten...nee. We hebben er nooit zoveel mee gehad in de Nederlandse keuken, met die vanglap. Het meeste vlees van de vang gaat bij veel slager nog steeds op aan gehakt. En toch is dit vlees met een hoofdletter!

Bekijk recepten
5 TOT 7 MINUTEN BAKKEN.
Het vlees 5 tot 7 minuten bakken, maar ook grillen is een geschikte methode.
Om het vlees 'rare' tot 'medium' te krijgen, dien je het zo'n 4 minuten aan beide zijden te grillen.
Laat het daarna nog vijf minuutjes rusten.
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar.

Allergenen : Geen info

Datum: 10-12-2018

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder