Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Ambachtelijke Achterham

€ 27,00

Na een nacht in een kruidenbad, wordt de Keurslager achterham gekookt.
Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen .
Het duurt ongeveer 2 dagen om een achterham te maken. Allereerst selecteert Stijn het juiste vlees. In dit geval: de vaste delen van de ham van het varken. De volgende stap is pekelen. Dat is een vakterm voor kruiden. Elke Keurslager werkt met zijn eigen kruidenmelange. Na een nacht in een kruidenbad, wordt de Keurslager achterham gekookt. Daarna gaan de hammen de rookkast in. Hier doen ze dat typische rooksmaakje op. Heerlijk!

Bekijk recepten
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar.

Vleessoorten: Varkensvlees
Allergenen: Selderij

Datum: 28-3-2020

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder