Schnitzelflapjes gevuld met roquefort

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hapjes
  • 0-20 minuten
  • Feesten
Aan de slag

Bereidingswijze

beleg de schnitzeltjes met een stukje plasticfolie en sla er een paar keer met de platte kant van een mes of achterkant van koekepan op. De schnitzels moeten ongeveer 1/2 cm dik zijn. Verdeel de roquefort en walnoten over de lapjes en vouw ze om tot een flapje. Zet de flapjes vast met een prikker en bestrooi ze met zout en peper. Verwarm de boter en bak de schnitzelflapjes om en om in circa 3 minuten bruin. Serveer warm.

Bron: Koken met de Keurslager nr 10-2007

Ingrediënten

200 g stukjes ongepaneerde varkensschnitzel
50 g roquefort, verkruimeld
20 g walnoten, gehakt
zout en versgemalen peper
1 el boter
cocktailprikkers

Keukengerei

plasticfolie prikkers