Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Aangeregen Sate

De meest bekende, heerlijk gemarineerde stukjes va

×

Barbecue Worst

Op de landelijke keuring met 'GOUD' bekroond.

×

Barbecue Worst Speciaal

Omwikkeld met ontbijtspek en lekker gemarineerd.

×

Bavet

Wij kennen het als Halve maanstuk, maar om nou te zeggen dat die term erg bekend is onder de "gewone" consumenten.

×

Bbq-breek Brood

Brood gaat al jaren samen met de barbecue.

×

Biefstuk 'kogel'

In een tweetal dikke stukken biefstuk van het rund, de zogenaamde bovenbil en het spierstuk, zitten kleine stukken rond vlees die net even malser zijn

×

Biefstuk Spiezen Met Verse Pesto

Biefstuk stukjes gemarineerd met fijne pesto marin

×

Biefstuk Spiezen Met Zontomaat

Biefstuk stukjes afgewisseld met zontomaatjes

×

Blijedije Spies

Deze spies is gemaakt van kipvlees gemarineerd met een van onze huisgemaakte marinades met een stukje rode ui en bos ui. Heerlijk voor op de barbecue!

×

Contra/lende

De lende is een mooi, egaal stuk zonder ribben of wervels.

×

Cote De Boeuf

De cote de boeuf is de culinaire benaming voor een ribstuk of rundersteak.

×

Entre Cote

Extra smaak door een klein randje vet.

×

Gegrilde Drumsticks

Natuurlijk van onze Tante Door.Al even heerlijk gekruid.

×

Gekruide Speklapjes

Speklappen zijn afkomstig van het buikspek. Dat is de magerste speksoort. Smaakidee: kerrie, peper, ketjap, ketoembar. Wist u dat... speklappen ook ge

×

Hawaispies

Deze spies is gemaakt van kipfilet met een stukje ananas. Heerlijk voor op de barbecue!

×

Houthakker Steak

Mager filetlapje omwikkeld met ontbijtspek en gemarineerd met pesto.

×

Italiaanse Biefstukrol

Smaakvolle rolletjes met fijngehakte biefstuk, zon

×

Karbonade Schouder 'gemarineerd'

Dunne karbonaatjes, lekker gemarineerd.

×

Kinder Spies (knakworst Fricandel)

Stukjes frikandel, knakworst en gehakt op een stokje.

×

Kip Filet 'gemarineerd'

De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Meestal worden de filets van elkaar gescheiden door ze in de lengterichting

×

Kip Sate

De meest bekende, heerlijk gemarineerde stukjes kipvlees.

×

Magere Speklapjes

Speklappen zijn afkomstig van het buikspek. Dat is de magerste speksoort. Smaakidee: kerrie, peper, ketjap, ketoembar. Wist u dat... speklappen ook ge

×

Pampa-schijf

Een van de vele specials. Een pittige slavink met Argentijnse kruiden en ontbijtspek.

×

Rib Eye

Extra smaak door een klein randje vet.

×

Runder Hamburgers

Het bijzondere zit hem in het feit dat de burger zo mager is.Onze hamburgers worden gemaakt van 100% rundvlees. Het succes van onze hamburger is de combinatie van het vlees en de kruiden. Onze hamburgers mag u roze bakken. (2 x 2 minuten).

×

Shaslick per Stuk

Malse stukjes varkens fricando afgewisseld met groenten,

×

Short Rib

De short ribs, weer een minder bekend onderdeel van het rund.

×

Staartstuk ( Picanha )

Picanha is een heel mooi stuk rundvlees dat qua malsheid ligt tussen de rosbief en de dikke lende

×

Tomahawk Steak

De Tomahawk steak is in feite een ribeye met been met daaraan de hele rib. Dit lange bot wordt ontdaan van vlees en vet, dit noemen we frenched, zoals we dit ook bij de (frenched) lamsracks kennen.
 

×

Varkens Filetlapjes 'gekruid'

Haal het filetlapje voor het bakken door de bloem en bak het kort. Zout het vlees pas na bereiding. Smaakidee: filetlapjes zijn lekker met pittige sau

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder