Wij hebben diverse vlees specialiteiten in ons assortiment. Wij raden u aan om te genieten van deze zomerse periode.
De meest bekende, heerlijk gemarineerde stukjes va
Op de landelijke keuring met 'GOUD' bekroond.
Omwikkeld met ontbijtspek en lekker gemarineerd.
Wij kennen het als Halve maanstuk, maar om nou te zeggen dat die term erg bekend is onder de "gewone" consumenten.
Brood gaat al jaren samen met de barbecue.
In een tweetal dikke stukken biefstuk van het rund, de zogenaamde bovenbil en het spierstuk, zitten kleine stukken rond vlees die net even malser zijn
Biefstuk stukjes gemarineerd met fijne pesto marin
Biefstuk stukjes afgewisseld met zontomaatjes
Deze spies is gemaakt van kipvlees gemarineerd met een van onze huisgemaakte marinades met een stukje rode ui en bos ui. Heerlijk voor op de barbecue!
De lende is een mooi, egaal stuk zonder ribben of wervels.
De cote de boeuf is de culinaire benaming voor een ribstuk of rundersteak.
Extra smaak door een klein randje vet.
Natuurlijk van onze Tante Door.Al even heerlijk gekruid.
Kluiven mag!
Speklappen zijn afkomstig van het buikspek. Dat is de magerste speksoort. Smaakidee: kerrie, peper, ketjap, ketoembar. Wist u dat... speklappen ook ge
Deze spies is gemaakt van kipfilet met een stukje ananas. Heerlijk voor op de barbecue!
Mager filetlapje omwikkeld met ontbijtspek en gemarineerd met pesto.
Smaakvolle rolletjes met fijngehakte biefstuk, zon
Dunne karbonaatjes, lekker gemarineerd.
De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Meestal worden de filets van elkaar gescheiden door ze in de lengterichting
De meest bekende, heerlijk gemarineerde stukjes kipvlees.
-
Een van de vele specials. Een pittige slavink met Argentijnse kruiden en ontbijtspek.
Het bijzondere zit hem in het feit dat de burger zo mager is.Onze hamburgers worden gemaakt van 100% rundvlees. Het succes van onze hamburger is de combinatie van het vlees en de kruiden. Onze hamburgers mag u roze bakken. (2 x 2 minuten).
Malse stukjes varkens fricando afgewisseld met groenten,
De short ribs, weer een minder bekend onderdeel van het rund.
Picanha is een heel mooi stuk rundvlees dat qua malsheid ligt tussen de rosbief en de dikke lende
De Tomahawk steak is in feite een ribeye met been met daaraan de hele rib. Dit lange bot wordt ontdaan van vlees en vet, dit noemen we frenched, zoals we dit ook bij de (frenched) lamsracks kennen.
Haal het filetlapje voor het bakken door de bloem en bak het kort. Zout het vlees pas na bereiding. Smaakidee: filetlapjes zijn lekker met pittige sau
Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!